Σε ένα λυόμενο νηπιαγωγείο

του Συμεών Τσακίρη

σε ένα λυόμενο νηπιαγωγείο αμιάντου με δασκάλα την καλύτερη τη σούπερ κυρία Άννα, που το ότι δεν την έχει γαμήσει κανείς τα τελευταία τρία χρόνια δεν πρέπει να μας επηρεάσει καθόλου

-Κυρία Άννα: «Και τώρα αγαπημένα μου παιδιά, θα ήθελα να μου πείτε ποια πιστεύετε πως είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που λέμε όνειρο και αυτού που λέμε εφιάλτη. Ναι Δημητράκη!»
-Δημητράκης: «Πρώτον: το όνομά μου είναι Δημήτρης, όχι Δημητράκης. Και δεύτερον και μάθε το και ’σύ να το λες, μια και καλή: το όνειρο είναι μες στο κεφάλι μας, ο εφιάλτης μες στο δωμάτιο. Τώρα, θέλω να τηλεφωνήσεις στη μαμά μου. Μπορεί να ’χω χεστεί πάνω μου, μπορεί και όχι»

***

Ο Συμεών Τσακίρης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1976. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. και της Δραματικής Σχολής του Κ.Θ.Β.Ε. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος, ηθοποιός, χορευτής και performer. Τα τελευταία τρία χρόνια συμμετέχει ως χορευτής στις παραστάσεις του Δημήτρη Παπαιωάννου 2, Μήδεια 2 και Πουθενά. «Τα Χαρτοικίδια», που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τις εκδόσεις Εντευκτηρίου, είναι το πρώτο του βιβλίο.

Advertisements

2 thoughts on “Σε ένα λυόμενο νηπιαγωγείο

Κάνε το σχόλιό σου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s