Συνεργάτες

El.starova H Ελευθερία Σταρόβα γράφει από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Έχει εκδώσει ένα βιβλίο με τίτλο Ένα τραγούδι από αλήθειες. Διατηρεί το ιστολόγιο Σκιές της Ψυχής.
akadimaikos O Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος γεννηθηκε το 1995 στη Θεσσαλονικη. Ζει στην Αθηνα. Ασχολειται με την πεζογραφικη ποιηση και τα στοχαστικα δοκιμια και είναι παθιασμενος με το παράλογο και τον σουρεαλισμό.
elmedusena Η Έλενα Κούνδουρου γεννήθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη. Είναι εργοθεραπεύτρια, βιβλιοφάγος και ταξιδιώτης του χώρου και του χρόνου. Γράφει ποιήματα και πεζά.
philosophydr O Νίκος Τσιλιγγίρης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1993. Είναι φοιτητής. Γράφει ποίηση, καθώς και πολιτικά και φιλοσοφικά κείμενα. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις φωτογραφίας και έχει εκδώσει άρθρα σε εφημερίδες.
konstantakis O Κωνσταντίνος Κώνκης γεννήθηκε το 1993 στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι μαθητής της τρίτης λυκείου και ασχολείται με τη συγγραφή.
sliatou Η Στέλλα Λιάτου διδάσκει την ελληνική γλώσσα, διατηρεί blogs (sliatou.wordpress.com, logia.pblogs.gr), συντάσσει ενίοτε στο περιοδικό ΣΟΔΕΙΑ, διαβάζει σαν τρελή και ταξιδεύει, όταν έχει λεφτά.
marisakelessidou Η Μαρίζα Κελεσίδου γεννήθηκε το 1976 στην Ξάνθη και ζει στο Βόλο. Είναι Οικονομολόγος και αγαπά το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων και τη συγγραφή μικρών διηγημάτων και θεατρικών έργων.
nikiforosvizantinospoetry Ο Πάνος Χατζηγεωργιάδης γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Είναι μουσικοσυνθέτης, λογοτέχνης και δημοσιογράφος. Διατηρεί ένα ιστολόγιο δημοσιογραφικού χαρακτήρα.
mouloueleni H Ελένη Μούλου γεννήθηκε το 1983. Από τότε πολεμά να στήσει το «λίγο» της στον επίγειο κόσμο. Είναι «ό,τι μέχρι τώρα έχει ζήσει». Μελλοντικός στόχος: το Aδύνατο, Δυνατό.
pantelischoulis Ο Παντελής Χούλης διδάχτηκε τη μαγειρική τέχνη αλλά ένας έγκριτος κριτικός μουσικής και θεάτρου του είπε πως διαπρέπει και στη λογοτεχνική. Διατηρεί ένα blog.
loaderini Ο Νικόλαος Ζ. Κράλμος γεννήθηκε το 1984. Γράφει από το 2002. Έχει ένα προσωπικό blog και την επίσημη συγγραφική του σελίδα Κόρια.
kdmartinis Ο Κωνσταντίνος Δ. Μαρτίνης ξεκίνησε γράφοντας ιστορίες τρόμου από την ηλικία των 9 ετών. Αργότερα ασχολήθηκε και με άλλα είδη συγγραφής. Διατηρεί μια προσωπική ιστοσελίδα.
alexsxoinas Ο Αλέξανδρος Σχοινάς σπουδάζει ηλεκτρολόγος μηχανικός στη Θεσσαλονίκη. Διαβάζει φιλοσοφία και ασχολείται με την ποίηση προσπαθώντας να επιδιορθώσει τον κατεστραμμένο εγκέφαλό του. Τζάμπα κόπος.
theofano Η Φανή Καλαμπόκη γεννήθηκε το 1985 στη Σάμο. Δεν ξέρει πολλά για τον εαυτό της, μπορεί όμως να πει με σιγουριά πως αγαπά τη λογοτεχνία.
nikosgian Ο Νίκος Γιαννόπουλος είναι film & video maker.
papamar18 Η Μαρία Παπαμαργαρίτη νιώθει στενά πολιορκημένη από την πραγματικότητά και προσπαθεί να πολεμήσει την ασχήμια της. Η ανάγνωση της ανοίγει παράθυρα στον κόσμο. Με τη γραφή κατασκευάζει τα δικά της.
grhaaios O Γιώργος Τζουβάρας γράφει ποίηση από 15 χρονών, γέρασε και μυαλό ακόμη δεν έβαλε.
noeemon O Γιώργος Γιουρούσης γεννήθηκε το 1983 και από τότε την παλεύει δεν την παλεύει. Ασχολείται για χόμπι με τις τέχνες. Οπότε μια που είδε όλοι να γράφουν, είπε κι αυτός να δοκιμάσει.
elissavet Η Ελισσάβετ Χαρταβέλλα σπουδάζει στο τμήμα Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Επιμένει να ανασαίνει ποιητικά την πραγματικότητα και να ονειροπολεί την αιωνιότητα με ένα μονάχα κλείσιμο των βλεφάρων.
atetra H Εύα Στυλιανοπούλου κατοικεί στην Αθήνα. Τις στιγμές που η καθημερινότητα μοιάζει με λαίλαπα, εκείνη βρίσκει τρόπο να την κατευνάζει βάζοντας μερικές λέξεις σε μια πρόχειρη σειρά…
Mitsakos Ο Μητσάκος Ζαφ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Γράφει οδηγούμενος από τη ματαιοδοξία του όπως κάθε γνήσιος γραφιάς. Τα υπόλοιπα στο blog του.
Ο Στράτος Μουστάκας, ενίοτε Μους, είναι ένας πολύ κακός φοιτητής πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη που γράφει για να αδειάσει το κεφάλι του όνειρα, ιστορίες, και πράγματα κυρίως στο blog του.
Ο Νίκος Σουβατζής γεννήθηκε στο Βερολίνο το 1977.
Η Μαρίνα Αποστόλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Γράφει πεζά και ποιήματα. Από τις εκδόσεις Οσελότος κυκολοφορεί η πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Θα περπατήσουμε μαζί». Διατηρεί ένα blog.
g1974 Ο Γιώργος Αγγέλης είναι γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1974. Το ότι έχει σπουδάσει δημιουργική γραφή, δεν σημαίνει ότι ξέρει και να γράφει. Διατηρεί ένα προσωπικό ιστολόγιο.
yanniszikis Ο Γιάννης Βοζίκης σπουδάζει στο τμήμα κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και ασχολείται με την ποίηση, τους στίχους και γενικά τη γραφή από τα γυμνασιακά του χρόνια.
thanosn64 Ο Θάνος Νίδερ γεννήθηκε το 1982. Προσπαθεί να ανακαλύψει νέες πτυχές του εαυτού του και του κόσμου που τον περιβάλλει μέσω της λογοτεχνίας.
st010101 Ο Συμεών Τσακίρης γεννήθηκε το 1976. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, ηθοποιός, χορευτής και performer. Το βιβλίο του «Τα Χαρτοικίδια» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εντευκτηρίου.
thanasisjp Ο Θανάσης Αθανάσιος γεννήθηκε το 1990. Διατηρεί σειρά ιστολογίων με βασικότερα αυτό κι αυτό. Εκδίδει το δεύτερο βιβλίο του από τις εκδόσεις Ενδυμίων.
tadeeffi64 Η Φροσύνη Ζαχαροπούλου γεννήθηκε το 1980. Από τότε περνά γενικά καλά αλλά όταν γράφει περνά πολύ καλύτερα. Δε θα τη βρείτε πουθενά αλλού στο διαδίκτυο.
kellaris Ο Χρήστος Κελλάρης γεννήθηκε το 1984. Ασχολείται με τη λογοτεχνία από έφηβος και διατηρεί δύο ιστολόγια (εδώ κι εδώ). Eίναι μέλος της Παγκόσμιας Εταιρίας Ποιητών (WPS).
fou000 Ο Παναγιώτης Τούτιος γεννήθηκε το 1983 και δεν πέθανε ακόμη. Γράφει διάφορες βλακείες για να περάσει η ώρα. Μερικές τις δημοσιεύει κιόλας στο ιστολόγιό του και αλλού.
toutios Ο Αστέριος Τούτιος γεννήθηκε το 1976. Δημοσίευσε ποιήματα για μια δεκαετία περίπου κυρίως στο διαδίκτυο. Κάποια στιγμή μάζεψε όσα έλεγαν κάτι σε έναν προσωπικό ιστοχώρο.
Advertisements